foto inkom 2.jpg

ARTSEN

Het team

_edited_edited.jpg

DR. HANNE BLINDEMAN          (huisarts)

In 2016 studeerde ik af als arts aan de UGent. De 2 jaar die hierop volgden was ik HAIO (Huisarts In Opleiding) in een groepspraktijk De Rotonde in Merelbeke. 
Ik volgde daarnaast ook een opleiding ECG (elektrocardiografie) en spirometrie (longfunctieonderzoek).

Aangenomen arts bij de politie.

Helena Coppe.jpg

DR. HELENA COPPÉ       (huisarts)

In 2016 behaalde ik mijn diploma als arts aan de UGent. De daaropvolgende 2 jaar vervolledigde ik mijn opleiding als huisarts in een multidisciplinaire groepspraktijk in het West-Vlaamse Koekelare. Vervolgens werkte ik een jaar als huisarts in Heusden, vlakbij Gent. Ik volgde een opleiding elektrocardiografie en spirometrie en ben consultatiebureau-arts bij Kind en Gezin.

Aangenomen arts bij de politie.

_edited.jpg

DR. CHARLOTTE GHYSELEN            (huisarts)

Na 10 jaar in wijkgezondheidscentrum Botermarkt gewerkt te hebben, waag ik nu de sprong naar een kleinere praktijk. Ik wil hier graag meebouwen aan een praktijk waar we warme, toegankelijke en integrale zorg bieden.

Ik maak deel uit van het Gents Netwerk Perinatale Geestelijke Gezondheid en werkte in mijn startperiode ook een tweetal jaar voor Pas Op (nu Violett, medische zorg voor sekswerkers).

Ik heb naast de algemene huisartsgeneeskundige zorg speciale interesse in zwangerschapsopvolging, pediatrie, hou van kleine chirurgie (hechtingen, uitsnijden van kleine letsels, wegnemen van ingegroeide teennagel) en plaats ook spiraaltjes en staafjes.

Aangezien ik ook graag wat energie over heb voor mijn drie dochters, zal ik niet elke dag in de praktijk te vinden zijn. 

Aangenomen arts bij Politie. 

Foto Thomas Vandekerckhove.png

DR. THOMAS VANDEKERCKHOVE   (huisarts)

Dr. Vandekerchove start 5 september 2022 in onze praktijk!

In 2016 studeerde ik af aan de universiteit Gent.
Na de basisopleiding werkte ik gedurende anderhalf jaar op de dienst algemene inwendige ziekten in het Johanniter Krankenhaus in Duisburg (o.l.v. Dr. med. Tannhof). Ik koos uiteindelijk toch voor huisartsengeneeskunde en vervolledigde mijn opleiding bij Dr. Dirk Lauwerier in Gavere en bij Dr. Thierry Dalewyn in Waregem. Bijkomend heb ik een half jaar op de spoeddienst van het AZ Maria Middelares gewerkt. Naast algemene huisartsgeneeskunde heb ik een grote interesse in sport-en preventieve geneeskunde. Ik volgde daarom de bijkomende opleiding tot sportarts. Ik begeleid ook patiënten via het PronokalDieet. Aangenomen arts bij de politie.